Aruncare mobila uzata

Aruncare mobila uzata din casa, apartament, garsoniera, boxa sau por? Noi suntem echipa potrivita pentru evacuarea mobilierului vechi sau uzat. Ridicam orice tip de mobilier direct din casa. Echipa noastra asigura demontarea si incarcarea in utilitara. Va evacuam mobila, covoarele, vesela, va asiguram un serviciu complet atunci cand este necesar: golire apartament de mobila! Servicii disponibile la 0729 661 611.

Aruncare mobila uzata sau veche

Aruncare mobila uzata din case. Ziua in care va blocati cu garsoniera plina de obiecte nefolositoare si cutii vechi, are rezolvare la numarul de telefon afizat. Varianta oferita de noi, inca din 2003, cand oferit un serviciu inezistent, oferim o solutie completa. Aruncare mobila uzata : personal ce se ocupa de demontarea corpurilor, de incarcare, de aruncat. Transportul se face cu utilitare de e,5 t. din orice strada. Serviciul de evacuare usa veche fiind la dispozitie doar pentru capitala.

Aruncare mobila uzata din orice curte, de la etaj sau pod. Debarasam si materiale lemnoase, paltoane, paturi, linoleu, farfurii, chiuvete, diverse. Putem garanta strangerea obiectelor in cutii. Muncitorii fac asta pentru dvs, se ocupa de toate activitatile. Casa dumneavoastra va ramane curata la plecarea noastra.

Aruncare mobila uzata cu muncitori

Aruncare mobila uzata, cu muncitori care strang si incarca mesele vechi sau degradate : moloz, cufere, fiare, presuri, etc. Acestea vor fi incarcate in autoutilitare si duse la groapa de gunoi. Va evacuam de orice obiect dezmembrat. Aruncare mobila uzata la groapa de gunoi cu autoutiliatre speciale sau pubela gunoaie.

Aruncare mobila uzata
Aruncare mobila uzata

Aruncare mobila uzata Bucuresti cu dube de 2-3 tone si baieti pentru ajutor la incarcare. Servicii de relocare intregi, relocare din usa in usa. Va trimitem echipa de muncitori pentru a incarca in locul tau. Transport de mobilier catre orice zona a orasului. transportutile le puteti solicita la 0727656366. Va mutam mobila din sector 2 catre alta zona sau transport mobila veche pana la gropa de gunoi. Serviciul de transport mobila uzata se dedica orucui vrea sa se mute.

Aruncare mobila uzata, cu dubite incapatoare. Pentru a duce dulapul din Grivita in DrTaberei, sau alte sectore, noi va oferim un transport imediat si cu un cost mic. Echipa noastra de pe masina va rezolva incarcarea si descarcarea mobilei. Oferta noastra de mutare mobilier include transportul in sine si manipularea, demontarea sau montarea obiectelor de mobila revine clientului. Urnim mobila din orice strada catre orice destinatie din tara sau oras.

Inchiriere container deseuri de  7 mc pe o durata de trei zile. Acest serviciu este dedicat pentru santiere, acolo unde se repara o casa. Containerul este din metal si are o cuva de 7MC, el fiind livrat cu camion special de 18t. Containerul trebuie garat in curtea proprietarului sau in fata imobilului, in unele sectoare trebuie autorizatie pentru blocarea spatiului public. In container se poate incarca orice fel de resturi, moloz, caramida, ciment, caramida, etc. Programarile pentru inchiriere containere moloz se fac cu o zi inainte.

Aruncare mobila uzata, transport moloz varsat. Acest serviciu este disponibil in orice cartier a Bucurestiului. Se dedica lucrarilor de zugraveala la garsoniera. Aruncare mobila uzata cu echipa de muncitori trimisa se ocupa de debarasarea sacilor de deseuri din locuinta. Ridicam si fereastra inlocuita, mobila uzata sau gresie, parchet, perne. Indiferent de zona in care va aflati vom ridica molozul a doua zi.

Lasă un răspuns