Car moloz

Car moloz de la amanajarile interioare sau exterioare. Car moloz la saci cu utilitare de 3,5 tone de la apartamente si car moloz varsat cu containere de 7 metri cubi. Car moloz, resturi de la amenajari, usi sau ferestre, parchet sau mocheta, wc sau chiveta. Suna si scapa de moloz civilizat la 0729 661 611.

car moloz bucuresti
car moloz

Car moloz la saci de la apartament

Car moloz de la constructii si amenajari

Car moloz din reamenajari cu basculabile de trei tone jumate, resturi de la constructii de la finisaje. Serviciile noastre sunt adresate beneficiarilor mici. Pentru amenajrile, de la garsoniera, recomandam un serviciu de carat resturi din reamenajari cu ridicare de la garsoniera.

Va punem la dispozitie muncitori ce se preocupa de manipulare ramasite de la amenajari si incarcarea in autoutilitara. Resturile de la constructii trebuie sa se gaseasca in saci care sa nu cantareasca mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manuiti. Suntem in stare sa ridicam si alte obiecte, car moloz vrac din cladire, ramas la zugraveala sau: praguri, sticle, aragaze, linoleum, arbori.

Acestea sunt stranse din apartament si transmise cu liftul pana jos. Transport moloz pentru orice lucrare de amanajare sau constructie. Pentru lucrarile la constructiile mari, avem posibilitatea de a tocmi containere de luat resturi din reamenajari. Aceste containere au gabaritul de 7 metri cubi si se pune la dispozitie pe termen de pana la 3 zile, in aceasat vreme, beneficiarul este obligat sa garanteze incarcarea resturilor din reamenajari, apoi, se ridica si se descarca la groapa de gunoi.

Containerele se pot pune la dispozitie de luni pana sambata, cu cerere anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este indispensabil. Daca se sustine o daramare, atunci vom incredinta un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de miscat gunoaie pentru orice cantitate in orice zona.

Ducem orice cantitate cu utilitare sau containere. Debarasare moloz sau mobila cu utilitare sau containere pentru moloz vrac. Evacuare mobila din incapere veche din cladiri cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din sufragerie care o schimbati va deranjeaza ? ati gasit o clarificare moderna. Echipa noastra va elibera apartamentul de mobilier. Fie ca este degradat sau nefolositor.

Evacuam sali total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Cererile se fac telefonic, clientul mentioneaza fiecare corp de care vrea sa se elibereze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru cererile de eliberare apartament totala, nu este necesar de insirarea obiectelor.

Car moloz sau mobila, odata cu mobila dormitor, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem goli  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobila din birouri mai poate fi utilizat incercam sa gasim un om pentru al dona. Dus nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi.

Carat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi folosit si pentru montarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini.

Pamantul este furnizat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem incheia conlucricu firme de amenajari interioare pentru transportul deseurilor din constructii de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem colaborara cu firme de amanajri gradini pentru evacuarea molozului de la demolari sau aducere de pamant vegetal. Deplasarea de mobila din salon, de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Mutari obiecte de mobila dormitor, relocari totale sau mutare canapea sau frigider. Garantam reamplasare mobila din casa in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie. Solutii de la transportpe.net.

http://www.youtube.com/watch?v=MTzJ3tIoZj4