Colectare mobila veche

Colectare mobila veche din locuinte, in vederea aruncarii. Oferim servicii de transport mobila veche din case la groapa de gunoi. Va oferim personal pentru demontare si incarcare, utilitare de 3,5 tone pentru transport. Poate fi vorba de un singur obiect ( canapea, pat, dulap) sau de golirea totala a unui apartament. Suna si afla pretul la 0729 661 611.

colectare mobila veche bucuresti
colectare mobila veche

Colectare mobila veche Bucuresti

Colectare mobila veche din case cu personal pentru demontare si incarcare. Mobilierul care o schimbati va incurca ? ati gasit o clarificare moderna. Echipa noastra va evacua apartamentul de mobila veche. Fie ca este tocit sau nefolositor. Evacuam locuinte total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti cere la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi.

Cererile se fac telefonic, clientul specifica fiecare lucru de care vrea sa se debaraseze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de evacuare sala totala, nu este necesar de insiruirea obiectelor. Colectare mobila veche, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem debarasa  boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi. Daca mobila de sufragerie mai poate fi folosit incercam sa gasim un om pentru al dona. Colectare mobila veche Bucuresti, orice sector.

Transport moloz cu basculabile de 3 t, deseuri din constructii de la lucrari. Ofertele noastre sunt recomandate constructiilor mijlocii. Pentru lucrarile mici, de la apartament, avem un serviciu de transport moloz vrac cu debarsare de la garsoniera. Va punem la dispozitie oameni ce se ocupa de coborarea gunoaie si incarcarea in autoutilitara. Molozul din constructii este nevoie sa se afle in saci care sa nu detina mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi dus. Suntem in stare sa luam si alte deseuri din camera, ramase la zugraveala: praguri, ferestre, birouri, parchet vechi, arbori.

Acestea vor fi inlaturate din cladire si transportate cu liftul pana la nivelul solului. Pentru lucrarile la constructiile mari, avem posibilitatea de a inchiria containere de smintit ramasite de la amenajari. Aceste containere au o capacitate de 7 metri cubi si se inchiriaza pe termen de pana la 3 zile, in acest timp, beneficiarul are datoria sa garanteze incarcarea resturilor, in cele din urma, se ia si se descarca la groapa de gunoi.

Containerele se pot tocmi de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este nevoie. Daca se intreprinde o daramare, atunci vom incredinta un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de transmis ramasite de la amenajari pentru orice cantitate in orice zona. Luam orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transportat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Dus nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi intrebuintat si pentru imbinarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, cum ar fi balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem aduce pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini.

Pamantul este furnizat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna colaboraricu firme de amenajari interioare pentru deplasarea resturilor din reamenajari de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem colaborara cu firme de amanajri gradini pentru evacuarea resturilor sau carat de pamant vegetal. Deplasarea de mobila sufragerie de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Relocari obiecte de mobila dormitor, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Garantam smintire de mobila bucatarie in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.