Debarasare moloz la saci din apartament

Ai nevoie de un serviciu debarasare moloz la saci din apartament? Atunci te afli pe site-ul care trebuie! Sintem o firma care actioneaza in Bucuresti de luni pana duminica si care iti va asigura un serviciu complet cu oameni si mijloace de transport de 3 tone. Pretul va fi unul convenabil si poate fi negociat in cazul in care il consideri exagerat. Sacii cu moloz vor ajunge la groapa de gunoi cu care avem contract in cel mai scurt timp. Suna acum la numarul de telefon din contact si afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit.

Debarasare moloz la saci din apartament Bucuresti

Debarasare moloz la saci din apartament
Debarasare moloz la saci din apartament

Ai mostenit un apartament de la o matusa si intentionezi sa te muti in el. Insa, pentru moment, iti este imposibil. Asta pentru ca locuinta este complet goala si necesita o renovare ca la carte. Ai angajat o firma specializata care sa iti efectueze lucrarile, insa constructorul nu iti asigura si evacuarea molozului. Ce este de facut in acest caz? Apeleaza, cu maxima incredere, la o societatea autorizata care sa iti ofere un serviciu debarasare moloz la saci din apartament. Iar noi sintem solutia perfecta pentru tine! Pentru ca tu, ca si client, nu va trebui sa faci absolut nimic. Te vom ajuta cu tot ceea ce ai nevoie. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni pentru o programare, ocazie cu care sa ne precizezi si cantitatea aproximativa pe care trebuie sa o evacuam. Pretul se va stabili la telefon!

Iti putem asigura un serviciu complet debarasare moloz la saci din apartament. Asta inseamna ca tu nu va trebui sa faci nimic! Angajatii nostri se vor prezenta la apartamentul tau si se vor ocupa de evacuarea si de incarcarea sacilor cu moloz in bascula de trei tone. Ai, insa, grija ca un sac sa nu depaseasca greutatea de 40 de kilograme pentru a putea fi manipulat. De asemenea, daca mai ai si alte deseuri provenite de la renovare (praguri, ferestre, etc.), lasa-le pe mana noastra. Vor ajunge impreuna cu molozul direct la groapa de gunoi. In urma noastra va ramane o curatenie exemplara. Bineinteles, in cazul in care doresti sa faci economie, iti putem pune la dispozitie un serviciu partial. Asta inseamna ca va trebui sa cobori personal sacii cu moloz pana la masina de 3 tone. Iar la final vei plati doar pentru inchirierea mijlocului de transport cu sofer ce iti va duce resturile menajere la groapa de gunoi.

Oferim debarasare moloz la saci din apartament si deseuri cu bascule de trei tone. Daca esti angrenat intr-o lucrare mare, firma noastra iti poate inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de pana la 3 zile. Comanda trebuie facuta, insa, cu 24 de ore inainte. Tie, ca si client, iti revine sarcina sa il umpli cu moloz si cu alte deseuri care nu sint periculoase pentru mediul inconjurator (sticle, borcane, lemn, paturi, covoare, etc.). Iar cand acesta va fi plin, noi il vom duce la groapa de gunoi. De precizat ca un container se poate inlocui de mai multe ori intr-o zi, daca situatia o cere.

Lasă un răspuns