Debarasare moloz

Debarasare moloz de la constructii sau reamenajari din apartamente ori case. Va punem la dispozitie un serviciu complet cu oameni si masini de 3 tone. Debarasare moloz la saci din Bucuresti la un pret convenabil. Va evacuam si alte materiale din lemn, fier, plastic sau textil. suna la 0729 661 611.

debarasare moloz bucuresti
debarasare moloz

Debarasare moloz la saci Bucuresti

Servicii debarasare moloz cu utilitare si oameni

Transport moloz cu bascule de trei tone, deseuri din constructii de la modernizari. Activitatile noastre sunt pretabile lucrarilor mijlocii. Pentru reamenajarile, de la garsoniera, avem un serviciu de debarasare moloz din constructii cu ridicare de la apartament.

Va punem la dispozitie muncitori ce se ocupa de evacuare moloz la saci si incarcarea in masina. Resturile din amenajari este bine sa fie in saci care sa nu aiba greutatea mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manuiti.

Suntem capabili sa luam si alte deseuri din constructii din salon, ramase la zugraveala: praguri, ferestre, mobila veche, parchet vechi, pomi. Acestea vor fi saltate din camera si deviate cu ascensorul pana la nivelul solului.

Pentru lucrarile la constructiile mari, avem posibilitatea de a oferi containere de miscat resturi de la reabilitari. Aceste containere au cubajul de 7 metri cubi si se tocmeste pe termen de pana la 3 zile, in aceasat vreme, beneficiarul are indatorirea sa garanteze incarcarea molozului vrac, apoi, se ia si se duce la groapa de gunoi.

Containerele se pot oferi de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este nevoie. Daca se presteaza o daramare, atunci vom incredinta un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de debarasare moloz de la reamenajari pentru orice cantitate in orice zona. Caram orice cantitate cu utilitare sau containere.

Ridicare mobilierul veche din camere cu personal pentru demontare si incarcare. Mobilierul vechi care o inlocuiti va incurca ? ati gasit o solutie actuala. Echipa noastra va debarasa locuinta de mobilier. Fie ca este tocit sau nefolositor. Evacuam incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti cere la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi.

Comenzile se fac telefonic, clientul mentioneaza orisice lucru de care vrea sa se descotoroseasca, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de evacuare vila totala, nu este  de insiruirea lucrurilor. Ridicam, odata cu mobila din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem evacua  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi.

Daca mobila mai poate fi utilizat incercam sa gasim un om pentru al dona. Luat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi.

Carat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi folosit si pentru imbinarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem furniza si alte agregate de balastiera, cum ar fi balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc.

Putem livra pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este adus cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem incheia conlucricu firme de amenajari interioare pentru debarasarea molozului de la demolari de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem colaborara cu firme de amanajri gradini pentru evacuarea resturilor din amenajari sau aducere de pamant vegetal.

Mutat mobila bucatarie de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Mutari obiecte de mobilier vechi, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Garantam transport mobila din birouri in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie. Servicii oferite de transportpe.net.