Evacuare curti

evacuare curti
evacuare curti

Evacuare curti de gunoi, moloz. caramizi, tigle, lemne, crengi, mobila veche. Atunci cand aveti curtea plina de tot felul de obiecte nefolositoare si nu aveti solutii, oferim noi una : echipa care se ocupa de strangere si incarcat si masina de 3 tone pentru transport. Serviciul este complet, venim cu lopeti, cazmele, drujba, masina, oameni. Pret si solutii la 0729661611.

Evacuare curti si magazii

Evacuare curti si magazin de gunoaie sau mobila veche. Cu oameni si masina. Disponibil in Bucuresti si imprejurimi. Debarasam, odata cu mobila din casa, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem evacua  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobila din casa mai poate fi folosit incercam sa gasim un om pentru al dona.

Evacuare curti si colectare mobila din bucatarie veche din apartamente cu personal pentru demontare si incarcare. Mobilierul care o schimbati va deranjeaza ? ati gasit o clarificare moderna. Echipa noastra va elibereaza casa de mobilier. Fie ca este tocit sau nefolositor. Eliberam sali total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Cererile se fac telefonic, clientul precizeaza orice obiect de care vrea sa se descotoroseasca, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de debarare locuinta totala, nu este neaparat de insirarea obiectelor.

Evacuare curti si resturi de la constructii cu autoutilitare de trei tone jumate, ramasite de la amenajari de la constructii. Activitatile noastre sunt utile lucrarilor mici. Pentru modernizarile, de la garsoniera, avem un serviciu de transport moloz din constructii cu ridicare de la garsoniera. Va asiguram echipa ce se preocupa de manipulare deseuri din constructii si incarcarea in basculabila.

Evacuare curti, gunoaiele este obligatoriu sa fie in saci care sa nu detina mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manipulati. Putem sa ridicam si alte moloz vrac din incapere, ramase la zugraveala: praguri, ferestre, mobila veche, parchet, arbori. Acestea vor fi inlaturate din casa si luate cu ascensorul pana la nivelul solului.

Evacuare curti dupa constructiile mari, avem posibilitatea de a oferi containere de deplasat moloz de la amenajari. Aceste containere au gabaritul de 7 metri cubi si se tocmeste pe termen de pana la 3 zile, in acest rastimp, beneficiarul are indatorirea sa asigure incarcarea molozului vrac, dupa care, se ridica si se deplaseaza la groapa de gunoi.

Evacuare curti de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se disputa o daramare, atunci vom sustine un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de luat gunoi pentru orice cantitate in orice zona. Transportatam orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transportat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Luat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi folosit si pentru fixarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii.

Putem aduce si alte agregate de balastiera, cum ar fi balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem aduce pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este adus cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna cooperaricu firme de amenajari interioare pentru debarasarea molozului din constructii de la bloc sau de la lucrari mai mari.

Evacuare curti cu firme de amanajri gradini pentru transportarea molozului din constructii sau luat de pamant vegetal. Smintire de mobila din incapere de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Mutari obiecte de mobila din incapere, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Garantam deplasarea de mobila in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.