Evacuare moloz la saci

Evacuare moloz la saci de la amanajari si constructii, in special de la bloc. Serviciile noastre sunt flexibile si disponibile oricui. Va asiguram oameni care ridica sacii cu moloz din apartament si transport cu utilitare la groapa de gunoi. Va ridicam si alte resturi din lemn, plastic, sau metal. Servicii salubrizare constructii la 0729 661 611.

evacuare moloz la saci bucuresti
evacuare moloz la saci

Evacuare moloz la saci Bucuresti

Servicii de evacuare moloz la saci orice zona

Evacuare moloz la saci de la reabilitari cu masini de trei tone jumate, moloz de la constructii. Activitatile noastre sunt recomandate lucrarilor mici. Pentru reamenajarile, de la garsoniera, avem un serviciu de colectare resturi cu ridicare de la apartament. Va punem la dispozitie muncitori ce se preocupa de manipularesi evacuare moloz la saci, si incarcarea in utilitare. Deseurile se cuvine sa fie in saci care sa nu aiba mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manevrati. Avem capacitatea de a ridicam si alte deseuri din casa, ramase la zugraveala: praguri, geamuri, electrocasnice vechi, gresie, lemne. Acestea sunt saltate din salon si duse cu ascensorul pana la parter.

Pentru lucrarile la constructiile mari, avem capacitatea de a tocmi containere de transport moloz. Aceste containere au volumul de 7 metri cubi si se pune la dispozitie pe o perioada de pana la 3 zile, in acesta perioada, beneficiarul are datoria sa asigure incarcarea ramasitelor de la amenajari, in cele din urma, se ia si se deplaseaza la groapa de gunoi. Containerele se pot inchiria de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se face o daramare, atunci vom asigura un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de carat resturi de la reabilitari pentru orice cantitate in orice zona. Ducem orice cantitate cu utilitare sau containere.

Evacuare mobila din apartament veche din camere cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din incapere care o schimbati va incurca ? ati gasit o solutie contemporana. Echipa noastra va elibereaza incaperea de mobila nefolositoare. Fie ca este stricat sau nefolositor. Golim incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua.

Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul indica orisice obiect de care vrea sa se debaraseze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru solicitarile de debarare casa totala, nu este nevoie de insirarea lucrurilor.

Colectam, odata cu serviciul transport mobila veche din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem debarasa  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobilierul mai poate fi utilizat incercam sa gasim un om pentru al dona. Luat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii.

Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Dus nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi utilizat si pentru fixarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem livra pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este adus cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila.

Putem semna cooperari cu firme de amenajari interioare pentru evacuare moloz la saci de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem coopera cu firme de amanajri gradini pentru transportarea resturilor de la reabilitari sau luat de pamant vegetal. Smintire de mobila din incapere de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Relocari obiecte de mobila sufragerie, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Asiguram relocat mobila in tara cu plecare din Bucuresti. Orice obiect aveti de mutat, cu noi gasiti cea mai buna solutie. Servicii oferite de transportpe.net .