Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz cu capacitate de 7 metri cubi. Containerul se inchiriaza de la 1 la 3 zile, incarcarea molozului revine beneficiarului. Comanda cu o zi inainte, telefonic, disponibil in Bucuresti si zonele apropriate din Ilfov. Plata cash la livrare, se pot schimba mai multe containere intr-o zi, la nevoie. Suna la 0729 661 611 pentru comanda si informatii.

inchiriere container moloz bucuresti
inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz Bucuresti

Pentru lucrarile la constructiile mari, avem posibilitatea de inchiriere container moloz pentru carat moloz din constructii. Aceste containere au cubajul de 7 metri cubi si se pune la dispozitie pe timp de pana la 3 zile, in aceasat vreme, beneficiarul este obligat sa asigure incarcarea resturilor din amenajari, in cele din urma, se ridica si se arunca la groapa de gunoi. Containerele se pot tocmi de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se face o demolare, atunci vom asigura un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de inchiriere container moloz pentru orice cantitate in orice zona. Car moloz orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transport moloz cu utilitare de 3,5 t, resturi din reamenajari de la constructii. Activitatile noastre sunt recomandate lucrarilor mici. Pentru lucrarile mici, de la garsoniera, oferim un serviciu de transport moloz vrac cu evacuare de la apartament. Va punem la dispozitie oameni ce se ocupa de manipulare moloz de la demolari si incarcarea in autoutilitara. Gunoaiele este obligatoriu sa se gaseasca in saci care sa nu cantareasca mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi dus. Avem posibilitatea sa transportam si alte moloz de la demolari din salon, ramase la zugraveala: praguri, geamuri, mobila sufragerie, parchet vechi, lemne. Acestea vor fi inlaturate din salon si plimbate cu ascensorul pana la parter.

Transport mobila din incapere veche din incaperi cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din salon care o schimbati va incurca ? ati gasit o solutie moderna. Echipa noastra va debarasa incaperea de mobila demodata. Fie ca este rupt sau nefolositor. Eliberam incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti cere la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul spune orice obiect de care vrea sa se debaraseze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de golire casa totala, nu este neaparat de insiruirea obiectelor. Colectam, odata cu mobila dormitor, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem debarasa  boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi. Daca mobila mai poate fi utilizat incercam sa gasim un om pentru al dona.

Carat nisip pentru lucrarile de amenajare si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Dus nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi utilizat si pentru imbinarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem aduce pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini.

Pamantul este livrat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna cooperaricu firme de amenajari interioare pentru smintirea resturilor de la reabilitari de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem conlucra cu firme de amanajri gradini pentru ridicarea gunoaielor sau aducere de pamant vegetal. Mutat mobila bucatarie de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Mutari obiecte de mobila bucatarie, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Incredem transport mobila din apartament in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie. Inchiriere container moloz pentru constructii si demolari.