Inchiriere containere moloz

Inchiriere containere moloz cu capacitate de 7 metri cubi. Aaeste containere sunt metalice si se inchiriaza pe o perioada de la 1 la 3 zile. Containerul inchiriat pentru depozitare si transport moloz, stationeaza in curtea beneficiarului sau pe trotuarul din fata proprietatii fara a deranja circulatia pe strada. Alte detalii la 0729 661 611.

Inchiriere containere moloz gunoi
Inchiriere containere moloz

Inchiriere containere moloz sau gunoi

Pentru lucrarile la constructiile mari, avem capacitatea de a inchiria containere de ridicatresturi. Aceste containere au o capacitate de 7 metri cubi si se inchiriaza pana la 3 zile, in acest rastimp, beneficiarul are indatorirea sa asigure incarcarea molozului de la demolari, dupa care, se salta si se transfere la groapa de gunoi. Inchiriere containere moloz se pot tocmi de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se sustine o daramare, atunci vom sustine un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de transferat resturi pentru orice cantitate in orice zona. Deplasam orice cantitate cu utilitare sau containere.

Debarasare moloz cu utilitare de trei tone jumate, resturi din reamenajari de la finisaje. Activitatile noastre sunt recomandate beneficiarilor mari. Pentru zugravelile, de la apartament 2 camere, avem un serviciu de debarasare deseuri din constructii cu debarsare de la garsoniera. Va punem la dispozitie personal ce se preocupa de coborarea resturi de la constructii si incarcarea in autoutilitara. Inchiriere containere moloz. Resturile se cuvine sa se afle in saci care sa nu aiba mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi carati. Avem capacitatea de a transportam si alte moloz din constructii din salon, ramase la zugraveala: porti, sticle, birouri, linoleum, pomi. Acestea sunt indepartate din casa si luate cu ascensorul pana la parter.

Debarasare mobila veche din sufrageria unei vile cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din apartament care o inlocuiti va deranjeaza ? ati gasit o clarificare moderna. Echipa noastra va debarasa locuinta de mobila nefolositoare. Fie ca este stricat sau nefolositor. Evacuam case total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti comanda la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul indica orice corp de care vrea sa se elibereze, stabilim pretul si rezolvam la ora programata.

Pentru solicitarile de debarare incapere totala solicitati un pret bun, nu este neaparat de insirarea lucrurilor. Debarasam, odata cu mobila din apartament, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi. Inchiriere containere moloz. Daca mobila mai poate fi intrebuintat incercam sa gasim un om pentru al dona. Carat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Transportat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului.

Nisipul poate fi folosit si pentru imbinarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, cum ar fi balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Inchiriere containere moloz. Putem aduce pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este furnizat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem incheia contracte firme de amenajari interioare pentru smintirea molozului de la demolari de la bloc sau de la lucrari mai mari.

Putem colaborara cu firme de amanajri gradini pentru transportarea resturilor de la reabilitari sau transfer de pamant vegetal. Stramutarea de mobila bucatarie de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Mutari obiecte de mobila, relocari totale sau mutare canapea sau frigider. Asiguram stramutarea de mobila din casa in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de mutat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

One thought on “Inchiriere containere moloz

Comments are closed.