Moloz

Moloz ? Moloz insemna resturi de la constructii sau amenajari. Resturi de moloz : faianta, gresie, zaramida, sapa, bca, ciment, etc. Materiale decopertate in general. Daca aveti moloz de la zugraveala sau constructie noi va oferim un serviciu de transport moloz. In functie de cantiatate va oferim utilitare si containere. Utilitarele ridica moloz la saci de la bloc sau curte, cu personal pentru incarcarea sacilor in masina. Containerele sunt pentru santiere mari, constructii case, au capacitate de 7 metri cubi si se inchiriaza pentru cateva zile. Cineva va raspunde intrebarilor la 0729 661 611.

moloz transport
moloz

Moloz de la constructii si amenajari

Transport moloz cu utilitare si containere

Transport moloz din amenajari cu dube de transit de 3 tone, resturi de la reabilitari de la constructii. Activitatile noastre sunt utile lucrarilor mici. Pentru zugravelile, de la apartament 2 camere, oferim un serviciu de evacuare moloz vrac cu ridicare de la etaj. Va punem la dispozitie echipa ce se ocupa de manipulare resturi de la constructii si incarcarea in duba.

Molozul din constructii se cere sa fie in saci care sa nu masoare mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi dus. Avem posibilitatea sa luam si alte gunoi din salon, ramase la zugraveala: porti, sticle, televizoare vechi, covoare, lemne. Acestea vor fi ridicate din cladire si urnite cu liftul pana jos.

Pentru lucrarile la constructiile mari, avem posibilitatea de a pune la dispozitie containere de transferat moloz de la amenajari. Aceste containere au cubajul de 7 metri cubi si se tocmeste pe termen de pana la 3 zile, in aceasat vreme, beneficiarul are sarcina sa asigure incarcarea resturilor de la constructii, dupa care, se ridica si se arunca la groapa de gunoi. Containerele se pot pune la dispozitie de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore.

Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se efectueaza o demolare, atunci vom incredinta un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de smintit moloz de la amenajari pentru orice cantitate in orice zona. Smintim orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transport mobila veche din bucataria cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din salon care o schimbati va incurca ? ati gasit o rezolvare actuala. Echipa noastra va elibereaza casa de mobilier. Fie ca este tocit sau nefolositor. Golim vile total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua.

Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul specifica fiecare corp de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru solicitarile de eliberare locuinta totala, nu este  de insiruirea obiectelor. Transportam, odata cu mobilier, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi. Daca mobilierul mai poate fi folosit incercam sa gasim un om pentru al dona. Carat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii.

Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Carat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi folosit si pentru montarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, ca de exemplu balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este adus cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila.

Putem semna cooperaricu firme de amenajari interioare pentru deplasarea resturilor de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem conlucra cu firme de amanajri gradini pentru transportarea molozului sau luat de pamant vegetal. Transport mobila din casa de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Relocari obiecte de mobila din casa, relocari totale sau mutare canapea sau frigider. Incredem stramutarea de mobila sufragerie in tara cu plecare din Bucuresti. Orice obiect aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

One thought on “Moloz

Comments are closed.