Pret transport moloz

Pret transport moloz ? Pretul reflecta cantitatea de moloz, cati saci de moloz sau ce volum. Pretul cel mai sigur il aflati la 0729661611, descrieti tot ce aveti de aruncat. Transportul se asigura cu utilitare si puteti solicita si incarcatori care ridica molozul din apartament sau curte. Pret transport moloz negociabil.

Pret transport moloz la saci

Pret transport moloz. Transport moloz din reamenajari cu basculabile de 3 t, moloz. Ofertele noastre sunt adresate beneficiarilor mari. Pentru zugravelile, de la garsoniera, avem un serviciu de carat moloz de la reamenajari cu colectare de la etaj.

Pret transport moloz la saci
Pret transport moloz

Va punem la dispozitie echipa pentru debarasare moloz,  ce se ocupa de manipulare resturi din amenajari si incarcarea in utilitare. Resturile de la constructii este nevoie sa se afle in saci care sa nu masoare mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi carati. Pret transport moloz convenabil. Suntem in stare sa saltam si alte resturi din amenajari din camera, ramase la zugraveala: usi, geamuri, birouri, covoare, arbori. Acestea vor fi saltate din apartament si mutate cu ascensorul pana la parter.

Pentru lucrarile la constructiile mari, avem capacitatea de a inchiria containere de purtat deseuri din constructii. Putem pune la dispuzitie si masina transport moloz. Aceste containere au gabaritul de 7 metri cubi si se pune la dispozitie pe o perioada de pana la 3 zile, in acesta perioada, beneficiarul este obligat sa garanteze incarcarea ramasitelor de la amenajari, apoi, se ia si se transfere la groapa de gunoi.

Containerele se pot tocmi de luni pana sambata, cu solicitare anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este necesar. Daca se efectueaza o daramare, atunci vom garanta un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de transferat resturi pentru orice cantitate in orice zona. Miscam orice cantitate cu utilitare sau containere.

Evacuare mobila veche din birouri, din saloane cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din bucatarie care o schimbati va incurca ? ati gasit o clarificare noua. Echipa noastra va evacua apartamentul de mobila nefolositoare. Fie ca este degradat sau nefolositor. Debarasam  incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Cererile se fac telefonic, clientul indica orisice obiect de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru cererile de golire sala totala, nu este necesar de enumerarea lucrurilor.

Evacuam, odata cu mobila sufragerie, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem evacua  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobila din apartament mai poate fi utilizat incercam sa gasim un om pentru al dona. Dus nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Dus nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului.

Nisipul poate fi folosit si pentru asamblarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem aduce si alte agregate de balastiera, respectiv balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Pret transport moloz rezonabil. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este furnizat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem incheia cooperaricu firme de amenajari interioare pentru caratul deseurilor din constructii de la bloc sau de la lucrari mai mari.

Putem coopera cu firme de amanajri gradini pentru colectarea ramasitelor de la amenajari sau luat de pamant vegetal. Smintire de mobila dormitor de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.  Relocari obiecte de mobila din apartament, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Asiguram mutat mobila bucatarie in tara cu plecare din Bucuresti. Orice obiect aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie.

One thought on “Pret transport moloz

Comments are closed.