Ridicare moloz

Ridicare moloz la saci cu utilitare inchise, sau ridicare moloz vrac cu utilitare basculabile. Oferim un serviciu de ridicare moloz foarte simplu: sunati la 0729 661 611, spuneti ce cantitate de moloz, lemne, parchet, etc, aveti, va spunem pretul exact, o echipa impreuna cu masina corespunzatoare se deplaseaza si ridica molozul. Ridicare molozului se face de personalul nostru direct din locuinta, asigurand incarcarea. Serviciu complet si multumitor, suna.

Ridicare moloz bucuresti
Ridicare moloz

Ridicare moloz la saci Bucuresti

Ridicare moloz de la amenajari si constructii

Ridicare moloz cu utilitare de 3,5 t, moloz din constructii de la lucrari. Ofertele noastre sunt recomandate clientilor mari. Pentru reamenajarile, de la garsoniera, oferim un serviciu de carat resturi din reamenajari cu evacuare de la apartament. Va punem la dispozitie oameni ce se ocupa de carare resturi din reamenajari si incarcarea in masina.

Molozul de la amenajari se cere sa se afle in saci care sa nu aiba greutatea mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi carati. Suntem capabili sa ridicam si alte moloz de la demolari din cladire, ramase la zugraveala: usi, geamuri, mobila din bucatarie, gresie, lemne. Acestea sunt saltate din casa si carate cu ascensorul pana jos.

La lucrarile la constructiile mari, avem posibilitatea de a tocmi containere de deplasat moloz de la demolari. Aceste containere au volumul de 7 metri cubi si se inchiriaza pe timp de pana la 3 zile, in aceasat vreme, beneficiarul are indatorirea sa garanteze incarcarea resturilor de la reabilitari, in cele din urma, se salta si se arunca la groapa de gunoi. Containerele se pot inchiria de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot schimba de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se face o daramare, atunci vom incredinta un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de ridicat moloz pentru orice cantitate in orice zona. Plimbam orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transport mobila veche sau ridicare moloz din birouri sau din saloane cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din sufragerie care o schimbati va deranjeaza ? ati gasit o clarificare moderna. Echipa noastra va elibera incaperea de mobila nefolositoare.Fie ca este rupt sau nefolositor.

Debarasam  case total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti cere la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul spune orice corp de care vrea sa se descotoroseasca, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de golire vila totala, nu este necesar de enumerarea obiectelor.

Transportam, odata cu mobila veche din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi. Daca mobila din dormitor mai poate fi folosit incercam sa gasim un om pentru al dona. Luat nisip pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi.

Carat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi intrebuintat si pentru asamblarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem livra si alte agregate de balastiera, ca de exemplu balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini.

Pamantul este furnizat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila. Putem semna cooperaricu firme de amenajari interioare pentru luarea deseurilor din constructii de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem conlucra cu firme de amanajri gradini pentru evacuarea gunoaielor sau luat de pamant vegetal. Smintire de mobila din salon de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.

Mutari obiecte de mobilier, relocari totale sau mutare canapea sau frigider. Garantam deplasarea de mobila din incapere in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie. Ridicare moloz la saci, din Bucuresti la cele mai bune preturi.