Transport mobila veche

Transport mobila veche din locuinte si spatii comerciale. Mobilierul vechi de care nu mai aveti nevoie va blocheaza locuinta ? Noi va propunem un serviciu complet de transport mobila veche in locuri amenajate. Echipa nostra va asigura demontarea si incarcarea obiectelor in masina. Poate fi vorba despre orice fel de mobilier, de mobilier dintr-o locuinta, o evacuare completa sau doar o canapea, un pat sau un dulap. Suna la 0729 661 611 si cere o cotatie de pret pentru mobilierul dvs.

transport mobila veche bucuresti
transport mobila veche

Transport mobila veche Bucuresti

Servicii de transport mobila veche din apartamente

Daca ati cumparat/mostenit un apartament plin de vechituri si mobila veche noi suntem solutia care o cautati. Va oferim o solutie care va scapa de obiectele nedorite. Echipa noastra poate strange in saci obiectele mici, hainele, vesela, etc, poate demonta fiecare obiect de mobilier pentru ocupa un spatiu cat mai mic in duba. Va eliberam locuinta de toate obiectele care nu va sunt de folos. Dupa golirea apartamentului, daca incepeti reamenajarea, va putem ajuta si cu transportul molozului de la zugraveala. Aceste servicii le pueti comanda cu o zi inainte, de luni pana vineri.

Transport mobila veche din orice zona a orasului, de la curte sau bloc, cu personal propriu si transport cu dube de 3,5 tone. Baietii cara mobila de la etaj pana la masina. Serviciile noastre sunt concepute pentru a va scapa de efortul manipularii, dumneavoastra nu trebuie sa depuneti nici un efort.

Evacuare mobila veche din orice fel de locuinta, birouri sau spatii comerciale. Va putem scapa de orice obiecte de mobilier, electronice sau electrocasnice. Puteti apela pentru orice evacuare de mobila, fie ca este vorba de un sigur obiect sau de mobila din toata casa. Va ridicam mobila si vechiturile din pod, garaj sau beci. Asiguram servicii de transport mobila veche Bucuresti si imprejurimi.

Puteti apela si la serviciile de transport moloz, respectiv car moloz. Va scapam de molozul de la renovare, de tocarii, de obiectele sanitare, de calorifere sau alte obiecte nefolositoare. Daca serviciile de transport mobila veche si transportul de moloz, veti primi reduceri. Servicii transportpe.net.

http://www.youtube.com/watch?v=b41R9SEH8M4