Transport si evacuare moloz

Transport si evacuare moloz din locuintele in care se renoveaza sau construieste. Aceste servicii le puteti solicita telefonic la 0729 661 611, va rugam sa specificati cantitatea de saci cu moloz, lemne, usi, ferestre, cazi sau chivete, pentru a va putea spune pretul exact. Molozul este transportat cu utilitare de 3,5 tone, dube sau basculabile, la bloc -asiguram incarcatori, sau pentru santierele mari cu containere de 7 mc, care se inchiriaza pentru 1-3 zile. Suna si afla!

transport si evacuare moloz bucuresti
transport si evacuare moloz

Transport si evacuare moloz Bucuresti

Servicii transport si evacuare moloz la saci sau vrac

Transport si evacuare moloz de la constructii cu utilitare de trei tone, moloz de la amenajari de la constructii. Serviciile noastre sunt adresate lucrarilor mijlocii. Pentru reamenajarile, de la bloc, recomandam un serviciu de transport resturi de la constructii cu ridicare de la garsoniera. Va punem la dispozitie echipa ce se preocupa de manipulare resturi de la constructii si incarcarea in duba. Deseurile este obligatoriu sa se afle in saci care sa nu detina mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi dus. Avem posibilitatea sa ridicam si alte obiecte din salon, ramase la zugraveala: car moloz, porti, ferestre, mobila din bucatarie, linoleum, copaci. Acestea vor fi indepartate din vila si mutate cu liftul pana jos.

Pentru lucrarile la constructiile mari, transport si evacuare moloz cu containere de carat resturi de la constructii. Aceste containere au o capacitate de 7 metri cubi si se inchiriaza pe o perioada de pana la 3 zile, in acest rastimp, beneficiarul este obligat sa garanteze incarcarea resturilor, apoi, se ia si se descarca la groapa de gunoi. Containerele se pot inchiria de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este neaparat nevoie. Daca se executa o demolare, atunci vom sustine un flux de ridicare-inlocuire continuu. Va punem la dispozitie servicii de deplasat deseuri din constructii pentru orice cantitate in orice zona. Mutam orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transport si evacuare moloz din vile cu personal pentru incarcare. Mobila din casa care o schimbati va incurca ? ati gasit o solutie contemporana. Echipa noastra va evacua incaperea de mobilier. Fie ca este tocit sau nefolositor. Debarasam  apartamente total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti solicita la 0729661611, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi.

Cererile se fac telefonic, clientul precizeaza orice corp de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru comenzile de evacuare sala total de mobila veche. Debarasam, odata cu mobila din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem elibera  boxa, garajul sau alte dependinte de orice obiecte vechi. Daca mobila de sufragerie mai poate fi utilizat incercam sa gasim un om pentru al dona.

Transport si evacuare moloz pentru lucrarile de amenajre si contructii. Livrare nisip in cantitati de la 1 pana la 3 metri cubi. Carat nisip in orice zona a orasului, nisipul este vrac si se basculeaza la poarta sau in curtea beneficiarului. Nisipul poate fi intrebuintat si pentru fixarea pavajului, pentru sape, tencuieli si zidarii. Putem furniza si alte agregate de balastiera, ca de exemplu balastru, refuz de ciur, margaritar, pietris, balast de terasa, balast de rau, etc. Putem furniza pamant de umplutura sau pamant vegetal, pentru gradini. Pamantul este livrat cu utilitara de 1-3 metri cubi basculabila.

Putem incheia cooperari cu firme de amenajari interioare pentru transportul molozului de la reamenajari de la bloc sau de la lucrari mai mari. Putem colaborara cu firme de amanajri gradini pentru debarasarea molozului de la reamenajari sau transfer de pamant vegetal. Transport mobila bucatarie de la o locatie la alta cu dube si personal manipulare.

Mutari obiecte de mobila bucatarie, sufragerie, dormitor, mutari totale sau mutare canapea sau frigider. Incredem relocat mobilier in tara cu plecare din Bucuresti. Orice lucru aveti de relocat, cu noi gasiti cea mai buna solutie. Servicii de moloz.transportpe.net.